Spana in Kakans 4 ombyten på årets ELLE-gala

25 maj, 2022 
AvEmma Castman
Kakans ombyten på ELLE-galan 2022
Under ELLE-galan bytte Kakan Hermansson om hela fyra gånger. Spana in de olika looksen här!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Best of ELLE-galan 2022Brand logo
Best of ELLE-galan 2022

Den 29 april intog ELLE-galan Grand Hôtel i Stockholm och sammanlagt delades modepriser i 15 kategorier ut under kvällen. Bland vinnarna fanns bland annat Jade Cropper som kammade hem H&M och ELLEs nykomplingsstipendium.

Plaggen Kakan bar på ELLE-galan 2022

Kakan Hermansson var som vanligt galans konferencier och kvällen till ära bar hon hela fyra olika outfits. Spana in looksen i detalj här!

Kakan Hermansson på ELLE-galan 2022
Kakans nakenklänning på ELLE-galan 2022
Annons

Kakan Hermansson inledde kvällen med att äntra röda mattan iklädd en riktig wow-klänning signerad den spanska designern Sergio Castaño Peña/ Syndical Chamber. Till det bar hon bland annat skor från Sania d’mina och halsband från Yasar Aydin.

Kakan på ELLE-galan 2022, klänning från H&M

H&M var stolt huvudsponsor till ELLE-galan 2022 och under prisutdelningen bar Kakan ett specialdesignat plagg från dem. Kreationen är skapad utifrån cirkulära designprinciper och består av en långärmad body, en korsett samt en kjol i två delar.

Annons

Kreationen kan alltså användas i sin helhet så som Kakan visar upp men också kombineras på flera olika sätt:

  • Lång och kort kjol som ger volanger uppifrån midjan och ner.
  • Lång kjol som gör att volangerna börjar en bit under höften.
  • Kort kjol där volangerna börjar från midjan och slutar strax under höften.

Sugen på att bära något liknande? Som H&M-medlem finns möjligheten att hyra en likadan klänning på H&M:s Rental Service i butiken på Sergels torg i Stockholm.

Kakan ELLE-galan 2022, ombyte tre

Här bär Kakan Hermansson en vacker digitalprintad topp och kjol i siden från Kristin Boström. Halsbandet kommer från Punkt Shop och skorna är från Miu Miu.

Kakan ELLE-galan 2022, ombyte fyra

Sist men inte minst, en stilren kavaj och ett par smakfulla spetsbyxor i svart kulör. Designen står Natalia Altewai för och plaggen är uppsydda av Kristina Danckwardt. Även här bär Kakan ett par skor från Saina d’mina.

Foto: Evan Pantiel, David Tunander, Mathias Nordgren

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons