Annons

Annons

ELLE Bridal Awards 2017: Han är årets största talang inom bröllopsmodeUnder ELLE Bridal Awards 2017 utsågs designern Josep Font till årets talang – se hans vinnande kollektion här.

Under fredagkvällen var det dags för ELLE Bridal Awards 2017 i Milano. Med i juryn satt bland andra ELLEs chefredaktör Cia Jansson och modeexperten Emilia de Poret. En av kategorierna var årets nya talang, som i år tilldelades Josep Font för Delpozo – ett pris som borde betyda att vi kommer att få se mer av honom framöver.

Annons

Det anrika spanska modehuset Delpozo har verkligen fått en härlig omstart tack vare den kreativa chefens Josep Fonts modevision. Hans stil är väldigt skulptural men alltid med en romantisk sensibilitet, det syns väldigt tydligt i hans vinnande brudkollektion. Den är baserad på ett prèt à couture-koncept med mjuka draperade klänningar och silhuettstarka kjolar.

Se våra favoritbilder från Delpozos höstkollektion här.

Se alla vinnare från ELLE Bridal Awards 2017 här >

LÄS OCKSÅ:

ELLE LANSERAR MODEBRÖLLOPSGALA: ELLE BRIDAL AWARDS

SÅ SKAPAR DU ETT BOEHMISKT BRÖLLOP – SJU TIPS

H&M SLÄPPER UNDERKLÄDER FÖR BRÖLLOPET

(0)
(0)

Planera ditt bröllop med hjälp av vår kurs!

Ert bröllop är en av era finaste dagar. Den här kursen ser till att den blir precis som ni vill ha den. Kursen ser till att ni inte glömmer något och att ni gör allt i god tid. Dessutom guidar den er och ger er massor av råd och tips under tiden.

Kursen är uppdelad i nio dejter som ni kan ha när ni vill och har tid.

Just nu kostar kursen endast 499 kronor – läs mer och börja direkt här!

Annons


Annons
Annons
För mode och beauty
i din inbox varje vecka
 
 
Annons

Laddar