Annons

Annons

ELLE Bridal Awards 2017: Årets bästa brudkollektionUnder fredagkvällen var det dags för ELLE Bridal Awards 2017 i Milano. Med i juryn satt bland andra ELLEs chefredaktör Cia Jansson och modeexperten Emilia de Poret. Här presenterar vi vinnaren för "Årets bästa brudkollektionen".

Årets bästa inom brölllopsmode prisades i en rad fluffiga kategorier. Vinnaren av den stora kategorin Bästa brudkollektion blev den holländska designduon Viktor & Rolf. Duon är kända för sitt starka silhuettspråk och sina vackra detaljer. Deras tydliga signaturer är rosetter, blommor och en hel massa tyll. Resultatet är slående vackert och vi säger ”yes to the dress ” till varenda en.

Annons

Vi har samlat alla Viktor & Rolfs ljuvliga brudkreationer inför hösten 2017. Inspireras inför ditt eget bröllop eller dröm dig bort!

Se alla vinnare från ELLE Bridal Awards 2017 här >

LÄS OCKSÅ:

ELLE LANSERAR NY BRÖLLOPSGALA – BRIDAL AWARDS

TRENDFÄRGER SOM TAR ÖVER BRÖLLOPET I SOMMAR

BRUDSLÖJAN ÄR TILLBAKA – VI GER DIG TRENDIGA TIPS

(10)
(0)

Planera ditt bröllop med hjälp av vår kurs!

Ert bröllop är en av era finaste dagar. Den här kursen ser till att den blir precis som ni vill ha den. Kursen ser till att ni inte glömmer något och att ni gör allt i god tid. Dessutom guidar den er och ger er massor av råd och tips under tiden.

Kursen är uppdelad i nio dejter som ni kan ha när ni vill och har tid.

Just nu kostar kursen endast 499 kronor – läs mer och börja direkt här!

Annons


Annons
Annons
För mode och beauty
i din inbox varje vecka
 
 
Annons

Laddar