Annons

Annons

Efva Attling gör en bröllopskollektionSmyckesdrottningen Efva Attling utvecklar sitt koncept och satsar på bröllopskollektionen The wedding.

Sex klänningar, en jumpsuit (!) och två spetscaper ingår, samt skor och nydesignade smycken som vigselringar och tiaror. Vi ringde upp Efva och ställde några bröllopsrelaterade frågor till em riktig expert.

Annons

Var hämtade du inspiration till brudklänningarna?

– Jag har skissat på klänningar i flera år och haft en idé om att göra verklighet av min bröllopsdesign. Inspirationen är Carolyn Bessette-Kennedy för hennes sobra, coola och lugna stil. Jag tror att man känner släktskapet i designen från mina smycken.

Hur fick du idén att göra caper i stället för slöjor?

– Capen är min slöja. Stolt och modernt.

Ditt eget bästa bröllopsminne?

– Oj oj oj, jag har ju gift mig så många gånger. Kanske det senaste med Eva (3:e med Eva) när våra söner var ”best men” och länspolismästare Carin Götblad vigde oss i sällskap av våra vänner på Rival.

Ditt bästa kärleksmotto?

– Kärleken övervinner allt … jag vet det!

Ikoniska brudklänningar du tycker man ska googla?

– Carolyn Bessette-Kennedy och Grace Kelly.

(177)
(0)

Planera ditt bröllop med hjälp av vår kurs!

Ert bröllop är en av era finaste dagar. Den här kursen ser till att den blir precis som ni vill ha den. Kursen ser till att ni inte glömmer något och att ni gör allt i god tid. Dessutom guidar den er och ger er massor av råd och tips under tiden.

Kursen är uppdelad i nio dejter som ni kan ha när ni vill och har tid.

Just nu kostar kursen endast 499 kronor – läs mer och börja direkt här!

Annons


Annons
Annons
För mode och beauty
i din inbox varje vecka
 
 
Annons

Laddar