Annons

Annons

DESIGNA DIN DRÖMKLÄNNING!ellegalan-designtavling

Vinn galabiljetter

Vinterns chans för alla designintresserade: Rita dina drömmars galaklänning, få den uppsydd av H&M och gå på ELLE-galan i din egen design.

Fredagen den 17 januari är det dags för året stora modefest på Grand hôtel i Stockholm. En helafton med modevisningar, champagnemingel och hela Sveriges modeelit – inklusive dig? Nu har du chansen att vinna ett lyxigt glamour­paket där du inte bara får gå på galan tillsammans med en vän, du får också en 24-timmars lyxupplevelse med övernattning på exklusiva Grand hôtel, fina presenter och härliga överraskningar. Och bäst av allt – du får din egen klänning uppsydd i ett unikt exemplar som du bär på galan!

Gilla ELLE på Facebook

Det här kan du vinna:

  • En heldag i Stockholm med övernattning på Grand hôtel tillsammans med en vän.
  • En klänning i din egen design uppsydd av H&M:s designteam.
  • Två biljetter till ELLE-galan.En rad presenter från ELLE-galans sponsorer och överraskningar under ditt glamorösa galadygn i Stockholm.
  • Vinnaren kommer även att följas av ett proffesionellt filmteam under galadagen.
  • Filmen visas därefter på elle.se, och självklart får vinnaren med sig en egen kopia av filmen hem efteråt.

2–5 pris: Helårsprenumeration på ELLE och presentkort på H&M.

Det här ska du skicka in:

Du får egentligen skicka in vad du vill. Enda regeln – skicka inte in färdiga/halvfärdiga plagg. Annars – använd din kreativitet till max. Tygprover, skisser, färger, former, paljetter, inspiration. Designa sedan på valfritt sätt din drömoutfit. Men – tänk på att juryn ska få en bra bild över din design. Ha det i fokus när du skickar in ditt bidrag. Om du blir utsedd till en av våra slutfinalister behöver du vara tillgänglig för intervju hos och med H&M någon gång under första veckan i december. Glöm inte att märka upp ALLT du skickar in med namn och adress!

Posta sedan allt till: ELLE-GALAN DESIGNTÄVLING, BOX 27 700, 115 91 STOCKHOLM.

Fyll även i formuläret nedan, detta för att vi ska ha dina uppgifter om vi behöver kontakta dig. Glöm ej att ladda upp bild på dig själv samt på ditt bidrag. Dessa två bilder kommer endast att användas om du är en av våra finalister och du och ditt bidrag behöver visas på elle.se (för omröstning).

Om du bara vill skicka in det på nätet så är det okej också. Du behöver inte skicka in ditt bidrag fysiskt. I så fall, plåta av ditt bidrag och ladda upp här nedanför. (Dock – OM du skickar in ditt bidrag fysiskt så behöver du även fylla i formuläret nedan.)

Vi kommer inte att ha möjlighet att returnera inskickat material.

En jury kommer att utse tio finalister. Dessa kommer att visas på elle.se. Bland dessa kommer ni läsare att få rösta fram era två favoriter som går direkt till slutfinal, denna omröstning sker på Facebook. Juryn utser därefter ytterligare en slutfinalist bland de återstående åtta bidragen.

Vi behöver ditt bidrag senast den 25 november. Lycka till!

ladda-upp-bidrag2

Tävlingen anordnas i samarbete med: 

hm-logga

(159)
(0)
Annons


Annons
Annons
För mode och beauty
i din inbox varje vecka
 
 
Annons

Laddar