Populärt: Bäst i testHudvårdHårvårdSe Min RutinSkönhetsredaktörens favoriter

Selena Gomez beauty-hack för perfekta ögonfransar

25 maj, 2022 
AvGabriella Håkansson
Selena GomezS
Selena Gomez har ett visst steg i sin sminkrutin som fått fansen att häpna. I en video på Tiktok visar Selena nämligen hur hon gör sina fransar med hjälp av en pincett – och vem älskar inte ett nytt beauty-hack!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
9 saker du inte visste om Selena GomezBrand logo
9 saker du inte visste om Selena Gomez

På Tiktok kan du få tips om exakt vad som helst. I flödet med videos finns inspiration du inte ens visste att du sökte. Någon som nu delat med sig av ett riktigt supertips är självaste Selena Gomez.

Detaljen som avgör i selena gomez ögonfrans-rutin

Selena har över 40 miljoner följare på Tiktok och delar flitigt med sig av olika videos. I en video som Selena publicerat visar hon hur hon gör en enklare snabb-sminkning. Det är efter att skådespelaren och artisten applicerat sin mascara på överfransarna som det spännande hacket avslöjas. Istället för att använda sig av mascara-borsten på underfransarna plockar Selena fram ett annat verktyg – som du garanterat redan har hemma!

Annons

Selena använder en pincett och duttar den mot mascaraborsten så att pincetten får mascara på sig. Sedan använder hon pincetten för att applicera mascaran på sina underfransar. På så sätt kan hon forma sina underfransar precis som hon vill!

Selena Gomez med pincetten
Först ser Selena till att pincetten får mascara på sig. Foto: Tiktok
Selena Gomez applicerar mascaran.
Sen använder hon pincetten för att applicera mascaran på underfransarna. Foto: Tiktok
Annons

Fansens lycka efter avslöjade pincett-tricket

Det står inga tvivel om att Selenas teknik för underfransarna är okänd för många. I kommentarsfältet syns nämligen förvånade följare som givetvis var tvugna att testa det nya sättet att applicera mascaran direkt.

”Vänta va?? Det här pincett-tricket är allt!!!”, skriver en person.

”OMG det här är en game changer. Tack Selena”, skriver en annan.

Foto: TT

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons