Artikeln innehåller reklamlänkar
Populärt: Bäst i testHudvårdHårvårdSe Min RutinSkönhetsredaktörens favoriterELLE-galan

Beautyredaktören testar – så bra är virala Real Flawless Foundation

12 jan, 2024 
Real Flawless Foundation test recension laura mercier foundation
Över en natt blev Laura Mericer Real Flawless Foundation en riktig snackis på sociala medier! ELLEs beautyredaktör Veronica Henriksson har såklart testat. Men är den verkligen värd ett köp?
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
ELLEs beautyredaktör testar Asian head spa-behandlingBrand logo
ELLEs beautyredaktör testar Asian head spa-behandling

Vattenfast, upp till 12 timmars hållbarhet och en viktlös känsla – Real Flawless Weightless Perfecting Foundation från Laura Mericer lovar mycket. Men hur bra är den egentligen? Foundationen, som kommer i 30 nyanser, har snabbt fått flera miljoner visningar på TikTok och är nästintill slutsåld överallt (men scrolla vidare – vi har hittat stället där den fortfarande finns!).

ELLEs beautyredaktör Veronica Henriksson har testat foundationen. Så bra är den egentligen!

Recension – Real Flawless Foundation från Laura Mercier

laura mercier foundation tiktok real flawless foundation
Klicka på bilden för att komma direkt till foundationen.

"Då var det dags igen – en ny beautyprodukt har gått viralt på TikTok. Den här gången har strålkastarljuset riktats mot Real Flawless Weightless Perfecting Foundation (reklamlänk) från Laura Mercier. Jag har haft foundationen i mina lådor i flera månader, men aldrig kommit för mig att testa. Förrän nu – och jag blev inte besviken. Jag vågar nästan säga att det var kärlek vid första ögonkastet.

Annons
@ellesverige

Vi testar Laura Merciers virala real flawless foundation ✨ Har du provat den? #lauramercier #realflawlessfoundation

♬ originalljud - ellesverige

Jag är en riktig makeupfantast och är i ständig jakt efter att hitta den perfekta foundationen. Men för en torris som jag är det inte ett lätt uppdrag. Länge har Dewy drops foundation (reklamlänk) från Caia varit en stapelvara i min necessär just för att den är så pass återfuktande. Därför var också förväntningarna enorma på snackisen från lyxiga Laura.

Första gången jag testade Real Flawless Weightless Perfecting Foundation slogs jag direkt av hur lätt den kändes på huden. Utan någon som helst ansträngning smälte den in och lade sig som ett perfekt "filter". Ojämnheter och rodnad? Borta på några sekunder! Och bäst av allt är att den inte lägger sig dåligt varken i linjer eller runt näsvingarna (min torra hud jublar). Foundationen har en medel täckning men går också att bygga upp på ställen där du vill ha extra täckning. Hållbarheten är även den riktigt imponerande! Jag kan ha hittat en ny favorit i necessären."

laura mercier foundation recension test expert
ELLEs beautyredaktör har testat den omtalade foundationen från Laura Mercier.

Här är foundationen fortfarande inte slutsåld (reklamlänk)!

Här kan du köpa foundationen från Lyko (reklamlänk).

Här hittar du några nyanser hos Skincity (reklamlänk).

Här kan du bevaka foundationen hos Kicks (reklamlänk).

Foto: Spotlight/Lauchmetrics

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons