Artikeln innehåller reklamlänkar
Populärt: Bäst i testHudvårdHårvårdSe Min RutinSkönhetsredaktörens favoriter

MET-galans snyggaste beautylooks – Och produkterna som gör jobbet

14 sep, 2021 
CARA DELEVINGNE på MET 2021
Årets upplaga av MET-galan var som vanligt ingen besvikelse vad gäller läckra kreationer och vågade sminkningar! Vi har samlat de stora beautysnackisarna – och produkterna som gör jobbet.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Äntligen! Årets största modeevent har gått i stapeln – och som vi har längtat efter att få se vackra kreationer, galna huvudbonader och fantastiska sminkningar! På grund av pandemin blev den omtalade galan och kändisfesten (med VÄL utvalda celebriteter) inställd år 2020, men hölls i år i en mindre upplaga – och senare än vanligt.

Vad är MET-galan?

MET-galan arrangeras tillsammans med Vogue och går egentligen i stapeln den första måndagen i maj varje år, men på grund av Covid-19 valde man i år att skjuta upp, istället för att ställa in. Förutom att MET-galan är ett ypperligt tillfälle för kändiseliten att synas i designerns specialgjorda kreationer, är galan till för att samla in pengar till Metropolitans kostym- och modeavdelning.

Varje år har MET-galan dessutom ett tema. Vi har bland annat sett Camp: Notes on Fashion och Punk: Chaos to Couture. Årets tema In America: A Lexicon of Fashion bjöd på stassar täckta av kristaller, dräkter i full denim och klänningar med cowboy-vibbar. Makeupen och hårkreationerna var (som vanligt) inte heller någon besvikelse! På röda mattan såg vi allt från läppar med megaglans och enkla sotningar på ögonen till mörkröda läppar med goth-känsla och grafiska eyeliners.

Annons

Vi har samlat MET-galans snyggaste beautylooks – och nyckelprodukterna som gör jobbet!

MET-galan 2021: Kändisarnas makeup på röda mattan

Kendall Jenner på MET-galan 2021: Naturlig bas

Kendall Jenner Met-gala 2021

Kendall Jenner lät klänningen stå i fokus och valde att satsa på en enklare makeup där markerade bryn, fransar med volym och rosiga kinder fick göra jobbet.

Rouge, Gen nude powder blush – Bareminerals

Lättarbetad rouge med skira pigment som ger en naturlig färg, men är enkel att arbeta upp till önskad intensitet. Rouget trollar direkt fram friska kinder! Gen nude powder blush finns i tio nyanser.

Annons

Gen nude powder blush finns att köpa här (reklamlänk).

Bareminerals rouge
Klicka på bilden för att komma direkt till produkten.

Rihanna på MET-galan 2021: mörkröda läppar

Rihanna MET-galan 2021

Sångerskan Rihanna gick all in vad gäller kläder med komfort. Till den mjuka kappan, värmande mössan och halsbandet med vad som sägs bestå av mer än 260 diamanter, hade sångfågeln mörkröda läppar. Elegant goth var det här! Vågar vi gissa att Rihanna bar ett läppstift från hennes skönhetsmärke Fenty Beauty by Rihanna?

Annons

Mörkrött läppstift, Stunna lip paint – Fenty Beauty by Rihanna

Stunna lip paint är ett long lasting-läppstift med otroliga pigment! Den smidiga applikatorn gör läppstiftet lätt att applicera och den krämiga konsistensen torkar snabbt in och sitter som berget. Rihannas egna ord om det flytande läppstiftet? One. Bad. Bitch!

Stunna lip paint finns att köpa här (reklamlänk).

Stunna lip paint
Klicka på bilden för att komma direkt till produkten.

Gigi Hadid på MET-galan 2021: 60-tals vibbar

Gigi Hadid på MET 2021

Supermodellen Gigi Hadid gjorde entré på röda mattan med sitt nya, röda hår med vacker volym. Och sminkningen andades 60-tal! Ögonlocken var klädda i en ljusblå nyans som matchades med en mer extravagant eyeliner.

Annons

Eyeliner, Cherrie collection glossy eyeliner – Isadora

En av höstens stora trender oavsett om det gäller bas, läppar eller naglar är glans! Nu ser vi även trenden ta plats i eyeliner-form! Den vattenfasta eyelinern Glossy eyeliner har en glansig finish och sitter, trots regn, rusk och tårar. Eyelinern har en trådsmal pensel och är enkel att dra tunna och precisa linjer med – oavsett om du är glad amatör eller ett megaproffs vad gäller eyeliner.

Cherrie collection glossy eyeliner finns att köpa här. (reklamlänk)

IsaDora eyeliner
Klicka på bilden för att komma till produkten.

Cara Delevingne på MET-galan 2021: Snygg ögonskugga

CARA DELEVINGNE MET 2021

Modellen Cara Delevingne gjorde minst sagt ett statement när hon gick röda mattan. Hon bar en skottsäker väst med texten “Peg the Patriarchy”. Den röda texten matchades med en lika röd ögonskugga – och såklart också röda naglar. Wow!

Annons

Ögonskugga, Quad Eyeshadow Taj Mahal – Nars

Matcha färgen på ögonlocken med färgen på höstlöven! Quad eyeshadow taj mahal är en palett med både matta, skimriga och glittriga ögonskuggor! Och färgerna gör sig snygga både tillsammans, eller som ensam färg på locket. Ett måste i höst – om du ska följa trendbibeln!

Quad eyeshadow taj mahal finns att köpa här (reklamlänk).

Nars ögonskugga
Klicka på bilden för att komma direkt till produkten.

Alicia Keys på MET-galan 2021: Välkammat hår

Alicia Keys MET 2021

Alicia Keys visade att ett hår inte behöver vara speciellt avancerat för att vara snyggt! Sångerskan hakade på en av höstens stora hårtrender – slickat hår, men tog hårstylingen ett steg längre genom att addera diamanter på hjässan.

Annons

Hårgelé, Tämja – Björk

Nyheten Tämja har snabbt blivit en storfavorit hos många! Och vi förstår varför... Hårgelén, som kommer i en mascaratub lägger varje strå på plats och är en mardröm för envist friss. Samtidigt som produkten snällt borstar ner hårstrån, återfuktar den också håret tack vare kokosolja, aminosyror och sheasmör!

Tämja finns att köpa här (reklamlänk).

Tämja
Klicka på bilden för att komma till produkten.
Met-galan – looksen vi minnsBrand logo
Met-galan – looksen vi minns
Annons

Foto: TT

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons