Annons

Annons
Sponsrat av NIVEA

Äntligen: Nu finns solcrème som inte ger fläckar på kläderna  

Har du märkt att solcrème kan lämna gulaktiga fläckar på dina ljusa sommarkläder? Tråkigt nog går de inte att få bort. Nu har NIVEA utvecklat en lösning på problemet!

Ett nyinköpt sommarplagg med fläckar som absolut inte går bort, hur tråkigt är inte det? Att UV-filtret i solskydd kan lämna spår på textilier (som syns först efter tvätt), är något många känner till medan det överraskar andra. Nu finns äntligen en efterlängtad lösning! NIVEA SUN lanserar som först i världen innovationen Clothing Protection i serien Protect & Moisture. En nyhet som inte bara skyddar din hud mot solen utan även kläderna mot ovälkomna solcrèmesfläckar. För vem vill slänga sitt älsklingsplagg?

Och det finns fler fördelar med NIVEA SUNs revolutionerande nyhet. Genom att öka livslängden på sommargarderoben sparar vi både pengar och naturresurser – en riktig lovebomb för både plånboken och miljön!

Portrait of gorgeous woman in bikini with the drawn sun on a shoulder at beach

VISSTE DU ATT… Du behöver minst två matskedar solcrème för att få ett fullgott skydd över hela kroppen. Snåla inte! Bild: Fotolia

nivea_produkter

Nu finns en solcrème som kraftigt minskar gulaktiga fläckar som kan dyka upp efter tvätt. NIVEA SUN Protect & Moisture med Clothing Protection låter dina sommarplagg förbli fräscha..

Så funkar formulan

  • Gulaktiga fläckar uppstår på kläder först efter tvätt, då UV-filter reagerar med tvättmedlet och vattnet i tvättmaskinen. Nya Clothing Protection Complex ger en produkt som skyddar mot solens skadliga strålar lika effektivt som tidigare – och gör det avsevärt lättare att tvätta bort de gula fläckar som kan uppstå på kläderna. När formulan testades av konsumenter sa 9 av 10 att de inte märkt några fläckar på kläderna.
  • Formulan påverkar inte huden eller solskyddets effektivitet. Den aktiveras först i tvätten, och verkar för att på olika sätt binda UV-filter så att de inte fäster vid materialet och kan tvättas bort lättare. Den är utvecklad i samarbete med Hohenstein-institutet, ett ackrediterat laboratorium specialiserat på att testa och certifiera textilier.

Läs mer på www.nivea.com

(5)
(0)
  
Annons

Annons

Laddar