Annons

Annons

Följ med in på ELLE-galan 2017 – här livesänder och uppdaterar vi under kvällen!På fredag firar årets modefest 20 år – ELLE-galan. För att inte missa något under kvällen, se alla mingelbilder, beundra gästernas kläder på röda mattan och hänga med backstage, följ oss i sociala medier.

På fredag (13 jan) är det dags för ELLE-galan i Stockholm. Vi skulle så klart vilja kunna bjuda alla men lokalen är begränsad. Men vi vill så klart ge alla er läsare chansen att följa med in på festen, se gästerna på röda mattan, kika in backstage, se prisutdelningen och vara med på minglet.

Därför kommer vi, under hela dagen, kvällen och natten (!) att uppdatera er i ELLEs olika kanaler. För att inte missa något följer du oss på Facebook, Instagram, Snapchat, Twitter och inte minst här på elle.se. Här är det som kommer att ske:

ELLE.SE

Vi sänder live från röda mattan och hela prisutdelningen här på elle.se. Här lägger vi också upp alla vinnare – och alla bilder från röda mattan och festen. Och så klart filmerna så du kan se dem hur många gånger du vill.

Läs mer om livesändningen (och vår intervju med livereportern Nina Campioni) här >

FACEBOOK – VI SÄNDER LIVE!  

Bli vår kompis på Facebook så missar du ingenting. ELLEs digital redaktör Lisa Segerson kommer att sända live under kvällen, och ge dig en exklusiv inblick under minglet. På Facebook delar vi så klart det bästa från kvällen: gästerna på röda mattan, trender och de bäst klädda, filmer från festen, galan i sin helhet, intervjuer och bilder från både gala, fest och backstage.

In och likea oss på Facebook genast!

INSTAGRAM OCH MY STORIES 

Följ med ELLEs Creative director Nina Oja på Instagrams stories under hela galan. Hon kommer filma exklusiva bilder backstage och självklart även under galafesten. På ELLEs Instagram hittar ni också snabba, inspirerande uppdateringar i bild– och filmform.

Här hittar du ELLE på instagram >

SNAPCHAT 

Givetvis finns vi även på Snapchat. Där tar vi dig med in på galan och backstageområdet, visar när redaktionen och kvällens konferencier Kakan Hermansson förbereder sig – och så klart in på festen där alla gäster minglar och dansar. På Snapchat heter vi ellesverige.

TWITTER

För de viktigaste nyheterna, följ oss på Twitter där vi delar med oss av saker under hela kvällen. Här är vårt twitterkonto >

Tills dess: Så här härligt var det förra året:

LÄS OCKSÅ ALLT OM OCH INFÖR ELLEGALAN 2017

Känner du dig stressad? Lär dig hantera din stress med ny digital kurs!

Lär dig hantera din stress genom webbkursen "Stressa mindre - lev mer"!

Allt fler människor blir sjuka av stress – och kvinnor är extra utsatta. Det vill vi ändra på! Därför erbjuder ELLE nu i samarbete med MåBra en praktisk webb- och mobilguide med verktyg som motverkar stress och utbrändhet.

Metoderna och råden som används har vetenskapligt bevisad effekt. De utgår från ett helhetsperspektiv – det vill säga hur vi tar hand om våra tankar, känslor och vår kropp.

"Stressa mindre – lev mer" är fantastiskt bra! Jag har precis varit väldigt stressad i jobbet, men tack vare denna kurs har jag bromsat i tid, innan det gått för långt”

Therese Lennartsson, Helsingborg, kursdeltagare.

”Jag tycker att kursen är väldigt bra! Jag har rekommenderat den till flera av mina patienter."

Andy Smith, fysioterapeut på Ekeby hälsocenter, Uppsala.

Du får bland annat:

  • Hjälp att känna igen och hantera stress
  • Insikt om dina egna stressbeteenden och triggers
  • Konkreta råd som hjälper dig bryta stressmönstret
  • Övningar i andning, mindfulness och acceptans
  • Övningar i meditation och kroppskännedom
  • Djupavslappning före läggdags
  • Video med yinyogapass som släpper spänningar
  • Video med stretch som mjukar upp stressade muskler

Just nu endast 199 kronor – läs mer och börja direkt här!

(134)
(0)
Annons


Annons
Annons
För mode och beauty
i din inbox varje vecka
 
 
Annons

Laddar