Annons

Annons

9 fina Ikeahacks att testa till bröllopetAtt gifta sig kan bli en dyr historia och har du inte en obegränsad budget gäller det att tänka smart. Med hjälp av bröllopsinspirerade Ikeahacks kan du spara mycket pengar och göra din stora dag mer personlig.

Intresset för Ikeahacks är här för att stanna och det är inte särskilt konstigt. Vem vill inte kunna personifiera sin inredning och göra möbeljättens prylar än mer snygga och trendiga?

LÄS OCKSÅ: IKEA LANSERAR KOLLEKTION I GRÅSKALA

Och det sträcker sig längre än till hemmet – många av Ikeas inredningsdetaljer går utmärkt att anpassa till att dekorera bröllopet med. De här Ikeahacksen är lika snygga som enkla att fixa.

1. Fäst ett sidenband i den spetsmönstrade krukan Skurar, fyll med blommor och häng på stolen.

01. ikeahack-wedding

Foto via: Perfect wedding

2. Nätet Bryne i sin helhet ger tårtan skydd vid ett utebröllop, uppklippt i bitar fungerar det delikata nätet som stolssmyckning.

3. Ritstativet Måla är perfekt att använda som välkomsttavla, eller varför inte för att skriva upp menyn vid middagen eller baren?

02. ikeahack-wedding

Foto via: The vault

4. Ljuslyktan Borrby lämpar sig lika bra till värmeljus som att fylla med blommor. Upphängda i grupp skapar de en mysig stämning när mörkret faller.

5. Växthuset Socker kan användas till så mycket mer än plantering. Utsmyckad på ett bröllop är det den perfekta behållaren att lägga korten i.

04. ikeahack-wedding

Foto via: Style me pretty

Läs också: 18 vackra brudbuketter att inspireras av

6. Simpelt, men ändå så fint. Glasvasen Ensidig och ett dekorativt band är allt som behövs för att smycka gästernas stolar med.

05. ikeahack-wedding

Foto via: Brit + Co

7. Tyllgardinen Lill är ett billigt och stämningsfullt alternativ till ocharmiga partytältsväggar – särskilt om du pryder längderna med färska snittblommor.

8. Är du mer förtjust i spets passar gardinen Alvine lika bra som duk till långbordet som vacker bröllopsdekor.

07. ikeahack-wedding

Foto: Ragnar Ómarsson Styling Pelle Hedeby för Ikea Livet hemma / Style me pretty

9. Färgglada band eller slingriga växter gör susen för den diskret designade rispapperslampan Regolit. Och det gör inget om du saknar el – lampan är lika fin som dekoration.

10. ikeahack-wedding

Foto via: Brit + Co

LÄS OCKSÅ: 13 TRENDSÄKRA FAVORITER FRÅN IKEAS KOLLEKTION

Annons
Gilla ELLE på Facebook
(2)
(0)

Planera ditt bröllop med hjälp av vår kurs!

Ert bröllop är en av era finaste dagar. Den här kursen ser till att den blir precis som ni vill ha den. Kursen ser till att ni inte glömmer något och att ni gör allt i god tid. Dessutom guidar den er och ger er massor av råd och tips under tiden.

Kursen är uppdelad i nio dejter som ni kan ha när ni vill och har tid.

Just nu kostar kursen endast 499 kronor – läs mer och börja direkt här!

Annons


Annons
Annons
För mode och beauty
i din inbox varje vecka
 
 
Annons

Laddar