Annons

Annons

70-kronorskrämen Rihanna och Alexa svär vid – och andra skönhetsikoner i hälsokostenHälsokostbutiken är nya skönhetsdestinationen! Här är fem produkter som vi – och stjärnorna, staplar i badrumsskåpet.

Elle Style Awards

halsokost_beauty

WELEDA, Skin Food, ca 70 kr/30 ml

Supermodeller, toppmakeupartister och damer som Rihanna och Alexa Chung svär vid den lilla gröna tuben, som snart firar 100 år som hudräddare. Skin Food mättar snabbt den rejält torra huden med 100% naturliga ingredienser. Smörj på fnasiga plättar, marinera torra armbågar, använd som ansiktskräm (mixa med Weleda Calendula Face Cream for Baby om för tjock) eller kör det klassiska backstagetricket med Skin Food på kindbenen för naturlig glow.

Rihanna Posing For Photos With Her Drag Queen Fans

DR HAUSCHKA, Rose Day Cream, 272 kr

Om det är gott nog åt Kate Upton… Dr Hauschkas homeopatiskt inspirerade produkter är lika mycket kultförklarade som klassiska. Den här dagkrämen gömmer extrakt från rosenblad, rosvax och johannesört. Dock kan den irritera känslig hud, varnar ELLEs interna hudpolis. Välj om du letar efter lyx till en redan balanserad hud, snarare än problemlösare.

Kate Upton attending the Vanity Fair Oscar Party 2015 on February 22, 2015 in Beverly Hills, Califor

Kate Upton doftar och ser ut som en ros!

JOHN MASTERS ORGANICS, Evening Primrose Shampoo, 219 kr

Rose Huntington-Whitey och Marchesa-designern Georgina Chapman är bara två hårfagra celebriteter som fångats av JMOs ekologiska – och givetvis sulfatfria – hårvård. Smockpackad med protein och essentiella oljor som stärker och återfuktar torrt, sprött hår.

IMEDEEN, Tan Optimizer, ca 395 kr/60 tabletter (2 månaders användning)

Den klassiska soltabletten! Börja knapra redan nu för att boosta och förlänga sommarens bränna, och stärka hudens naturliga skydd mot dåliga strålar. Är du en av oss som i bästa fall blir rödblossig kräfta är dessa genvägen till gyllene St Tropez-spiror. Hemligheten är en mix av super-antioxidanterna beta-karoten och lykopen, vitamin C och hudvårdande vitamin E. OBS! Ersätter inte solkrämen, så fuska inte med SPF:en.

kneipp_cheerful mind

BUBBLARE!

KNEIPP, Body Wash ”Cheerful Mind”, 55 kr

Vår senaste hang-up är den den här vårkänslobomben till duschkräm. Doftar ljuvligt av passions- och grapefrukt. Fri från tvål betyder mjuk, återfuktad hud.

Av Maria Ahlgren Foto All Over Press

Känner du dig stressad? Lär dig hantera din stress med ny digital kurs!

Lär dig hantera din stress genom webbkursen "Stressa mindre - lev mer"!

Allt fler människor blir sjuka av stress – och kvinnor är extra utsatta. Det vill vi ändra på! Därför erbjuder ELLE nu i samarbete med MåBra en praktisk webb- och mobilguide med verktyg som motverkar stress och utbrändhet.

Metoderna och råden som används har vetenskapligt bevisad effekt. De utgår från ett helhetsperspektiv – det vill säga hur vi tar hand om våra tankar, känslor och vår kropp.

"Stressa mindre – lev mer" är fantastiskt bra! Jag har precis varit väldigt stressad i jobbet, men tack vare denna kurs har jag bromsat i tid, innan det gått för långt”

Therese Lennartsson, Helsingborg, kursdeltagare.

”Jag tycker att kursen är väldigt bra! Jag har rekommenderat den till flera av mina patienter."

Andy Smith, fysioterapeut på Ekeby hälsocenter, Uppsala.

Du får bland annat:

  • Hjälp att känna igen och hantera stress
  • Insikt om dina egna stressbeteenden och triggers
  • Konkreta råd som hjälper dig bryta stressmönstret
  • Övningar i andning, mindfulness och acceptans
  • Övningar i meditation och kroppskännedom
  • Djupavslappning före läggdags
  • Video med yinyogapass som släpper spänningar
  • Video med stretch som mjukar upp stressade muskler

Just nu endast 199 kronor – läs mer och börja direkt här!

(61)
(0)
Annons


Annons
Annons
För mode och beauty
i din inbox varje vecka
 
 
Annons

Laddar