Modedesignerns vackra våning till salu

13 maj, 2016 
Med ett öga för design har Carin Wester gjort sig ett namn i modebranschen och hennes stilsäkerhet återfinns i hennes skapelser så väl som i hennes hem.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

I hjärtat av Södermalm finner vi modeskaparen Carin Westers stilrena och personligt inredda våning, som just nu ligger ute till försäljning med utgångspriset 8 950 000 kronor.

På de 112 kvadratmeterna blandas modern bekvämlighet med äldre charm och lägenheten på Tjärhovsgatan i Stockholm kännetecknas av exklusiva detaljer. Eller vad sägs om kakelugnar i alla rum, generös takhöjd och vacker stuckatur?

Läs också: 5 drömmigaste balkongerna vi sett på Hemnet på sistone

vardagsrum

Fiskbensparketten i hall, kök och sovrum är slipad och oljebehandlad av Nockeby parkett och i övriga rum är det slipade och lutade originalgolv i furu som gäller. Lägenhetens många fönster är både höga och djupa för att optimera ljusinsläppet.

Annons
entre-carin-wester

De genomgående vita väggarna låter detaljerna spela huvudrollen och framhäver vackra dörröverstycken och höga golvsocklar, samt den maffiga k-märkta takmålningen i vardagsrummet.

Läs också: 10 största trenderna på Hemnet just nu

v-rum-carin-wester

Den platsbyggda inredningen kommer från Buster & Punsch och en del av belysningen från samma företag ingår i köpet. Bland annat vägglamporna vid dubbeldörrarna i vardagsrummet (ovan) och armaturen ovanför matsalsbordet (nedan).

Annons
matplats

Badrummet och köket i den rymliga fyrarummaren är av modern standard och det märks att Carin har en känsla för stil. Ljusgrå skåpluckor i matt finish, inbyggda vitvaror, en lång bänkskiva i marmor och en hög, rundad blandare i mässing som matchar skåpknopparna, allt från Tapwell.

kok-carin-wester

Det mysiga sovrummet har utgång till balkongen, som vetter mot en stillsam innergård.

Annons
balkong-carin-wester

Lägenheten har nära till storstadspulsen och butikerna vid Medborgarplatsen, så väl som till mysiga restauranger och den vackra bebyggelsen omkring Katarina kyrka.

carin_wester_
Foto via: Carin Wester

Foto: Ove Nilsson Photo för Skandiamäklarna

Annons