ANNONSSAMARBETE MED ESSIE

Preppa naglarna inför midsommar – här är sommarens trendigaste lack

13 maj, 2024 
AvCornelia Larsson
Med midsommar runt hörnet är det äntligen dags att plocka fram sommargarderoben, och vi kan alla enas om att vackra naglar sätter den perfekta pricken över i:et på midsommarlooken! Stylisten och modegurun Sara Biderman visar upp sommarens hetaste lack samtidigt som hon berättar om sina egna planer för firandet.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Advertisement

Våren står i full blom och sommaren närmar sig med stormsteg! Med deras ankomst är det äntligen dags att plocka fram det efterlängtade vår- och sommarmodet, och inget kompletterar säsongens alla looks bättre än färgglada och lekfulla naglar. I år är det lekfulla och färgglada nyanser som dominerar paletten, och vi ger dig guiden för sommarens trendigaste lack som passar alla aktiviteter och festligheter.

Lackfavoriten essie har breddat nagellacksportföljen och kommer nu med en limiterad midsommarkollektion ”mellow in the meadow”. Kollektionen kommer i sex härliga kulörer, alla inspirerade av naturens egna färger och element som ger vilken look som helst en färgglad touch.

Klicka här för att komma till kollektionen (reklamlänk)

”Bra naglar kan lyfta vilken look som helst”

Stjärnstylisten och stilsinpirationen Sara Biderman visar upp säsongens hetaste lack, samtidigt som hon delar med sig om sina sommarplaner och om traditionerna kring favorithögtiden midsommar.

Nu när vi närmar oss sommaren, finns det något du ser fram emot lite extra?

– Jag ser fram emot allt! Det stora och det lilla. Vi har två resor inbokade till Bordeaux och Portugal och det ska bli otroligt, såklart! Jag fyller 35 år också vilket ska firas med dunder och brak. Men jag ser även fram emot den svenska sommarens alla små guldstunder. Att få äta middagar i kvällssolen, att cykla till stranden med familjen, att rida barbacka i skogen på landet och framför allt att slippa klä på barnen sju lager kläder haha!

Sara Biderman i färgen "mellow in the meadow"

Midsommar ligger alldeles runt hörnet, och det är ju en fantastisk högtid. Har ni några särskilda traditioner kring firandet? Finns det någon speciell mat ni äter, eller är det ett klassiskt midsommarbord som serveras?

– Midsommar är ju min absoluta favorithögtid och vi har alltid firat stort, så traditioner finns det många av och de får man INTE rucka på haha. Dagen innan är det full on förberedelser. Alla har sitt ansvarsområde och jag är tilldelad dukning och dekoration, vilket är typ det roligaste jag vet. Någon binder kransar, någon fixar mat och någon sätter upp belysning. Väl på själva midsommarafton är det klassisk midsommarmat som står på menyn, men med extra mycket grönt vilket passar mig perfekt. Snapsvisor, femkamp, dans runt stången och jordgubbstårta.

Låt fantasin flöda och kombinera fler färger tillsammans. Här är Sara använt lacken "mellow in the medow", cloud gazing" och "in a daisy".

Nagellack är ju ändå den bästa accessoaren! Vad blir det för färg på midsommarnaglarna i år?

– Verkligen! För mig är nagellack ett av de viktigaste verktygen när jag stylar. Bra naglar kan lyfta vilken look som helst. Och för mig är en fräsch manikyr minst lika viktig som ett fönat hår eller smink. Minst. I år vill jag pryda tassarna med regnbågens alla färger! Gärna i blommönster. Och matcha med några plockblommor i håret i stället för en hel krans. Essies midsommarpalett har verkligen allt jag önskar och där finns något för alla. Oavsett om du vill gå all in som jag, köra på en färgglad french eller kanske monokromt blått, som trendar extra i år!

HÄR ÄR SÄSONGENS HETASTE NAGELLACK

Mellow in the meadow
En mjuk grön färg som ger din look en livlig touch. Fånga naturens skönhet med en ljusare nyans av grön i sommar med färgen "mellow in the meadow".




Midsommar bloom
Midsommar bloom är precis vad det låter som – en inspirerande reflektion av säsongens vackraste högtid.

Cloud gazing
Färgen "cloud gazing" är en himmelsk blå färg som ger ett fantastiskt intryck.



Poppy and joyous
En het röd nyans som ger liv åt säsongens alla looks!

In a daisy
Gult är absolut inte fult! Måla naglarna i solen och blommornas anda.

Här mixar Sara färgen go wildflower med poppy and joyous i en härlig kombo


Go wildflower
Lila är en av sommarens mest trendiga färger. Låt dig inspireras av Saras naglar genom att kombinera go wildflower med poppy and joyous.

Guiden för en enkel manikyr hemma

Skapa din egen manikyr inför midsommarfirandet! För att uppnå bäst resultat, applicera två lager av ditt favoritlack från essies kollektion mellow in the meadow och låt det torka. Toppa sedan med"essie Gel Setter Top Coat" för att skydda nagellacket lite extra och för att ge naglarna mer glans. För en extra lyxig och hållbar känsla – avsluta med ”Aprictot Nail & Cuticle Oil” för att hålla dina nagelband mjuka och återfuktade.