Populärt: ShoppingtipsModetrenderSe Min LookSommarmodeBadmodeSommarklänningarOutfits till bröllop

Taylor Swift och Travis Kelce bästa parlooks hittills

14 maj, 2024 
Taylor Swift och Travis Kelce bästa parlooks hittills
Med minikjolen som nyckelplagg för henne och ledorden sportigt dressat för honom bjuder Taylor Swift och Travis Kelce på en parstil att inspireras av. Här är några av kärleksparets bästa modeögonblick hittills.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Kommer Travis Kelce till Stockholm?Brand logo
Kommer Travis Kelce till Stockholm?

Taylor Swift och Travis Kelce är utan tvivel det mest omtalade kändisparet just nu. Det var i slutet av sommaren 2023 som det började florera romansrykten mellan världsartisten och NFL-stjärnan och under hösten blev förhållandet offentligt.

Sedan dess har Taylor setts heja fram sin pojkvän under flera av Kansas City Chiefs matcher och Travis har synts dansa loss i publiken under Taylors pågående världsturné.

I oktober levererade duon sin allra första parlook när de var på väg till en Saturday night live-efterfest tillsammans. Efter det har vi sett dem klä sig både till dejter och festivaler.

Annons

Taylor Swift och Travis Kelce parstil

Så, vad är det då för stil Taylor Swift och Travis Kelce bjuder på? Det är tydligt att de har behållit sina egna stilar, snarare än att de går loss på att matcha varandra. Taylor – som blivit ett fan av svenskt mode på sistone – satsar mycket på klassisk och tidlös design, med minikjolen som ett nyckelplagg. Hon är också föränderlig på ett lekfullt sätt i det att hon gärna testar olika stilar för olika tillfällen. Travis å sin sida varvar den sportiga looken med maskulint, ganska dressat mode.

Här är några av parets bästa modeögonblick hittills.

Svenskt mode

Taylor och Travis första officiella parlook. Taylor bar trenchcoat från Gant och svart korsett-topp signerad Versace, vilket hon matchade med svarta byxor, svart väska och sandaletter med bastanta klackar.

Travis valde en fågelmönstrad jacka, vit skjorta och bruna kostymbyxor som han dressade ner med vita sneakers.

Annons

Monokromt och kortkort på dejt

Paret på dejt i New York. Taylor bär svart minikjol i läder, boots med snörning och blommig, transparent topp. Den röda väskan blir pricken över i:et.

Travis i en dressad och samtidigt sportig look bestående av monokromt manchester-set och vita sneakers.

School girl möter sportigt

Paret på söndagslunch i LA. Taylor i en look som andas school girl med plisserad kjol, stickad topp och loafers.

Travis kör hundra procent sportig look med sweat pants, långärmad tröja, keps och sneakers.

Annons

Paret på Coachella

Taylor bär svart minikjol, t-shirt och läderjacka, vilket hon matchar med chunky sneakers från Gucci och väska från Stella McCartney. På huvudet bär hon en merch-keps för Travis podcast.

Travis satsar på rutig skjorta med t-shirt under, randiga byxor, sjal och halsband runt halsen, ett par Converse på fötterna och en keps med texten ”Happy Gilmore”.

Avslappnad look för sushi-dejt

Paret i varsin avslappnad outfit för sushi-dejt i LA. Taylor kör röd bomberjacka med krage och kort denimkjol medan Travis återigen kör monokromt med shorts och tröja i grönt.

Annons

Foto: TT

Annons