Populärt: ShoppingtipsModetrenderSe Min LookSommarmodeBadmodeSommarklänningarOutfits till bröllop

Fixa stilen: Geek Chic!

10 mar, 2017 
AvCarin Roeraade
Föreställ dig en excentrisk karaktär i snygga glasögon i en Wes Andersson film – blandat med stilen från Guccis senaste visningar. Då är du geek chic-stilen på spåret.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Så fixar du Geek Chic-stilen:

1. Tänk lager på lager och våga mixa mönster. Addera en cardigan och en kavaj i herrsnitt och kombinera med ett par denimjeans som passar perfekt till Geek chic-looken.

Välj en klocka i retrostil och vintageväska i slitet läder.

elle-specsavers-mars-4
Modellerna bär bågarna Tistlarna, 1395 kr och Marstrand, 1395 kr.

2. Sträva efter en naturlig makeup-look, med fokus på highlighter och rouge pa både kindben och ogonlock. Låt håret hänga eller sätt upp det i en hög knut eller hästsvans. En page eller kortfrisyr passar även superbra till den här trenden.

Annons
elle-specsavers-mars-5
Modellen bär bågarna Korppoo, 1395 kr.

3. Glasögon – välj en grafisk båge som är framträdande och fungerar som en accessoar. (Psst… du måste inte ha nedsatt syn för att bära snygga bågar.)

Specsavers lanserar nu limited edition-kollektionen The Geek Chic Collection som består av 18 edgy bagar i snygg retrostil. Perfekt för geek chic-stilen!

elle-specsavers-mars-1
Kataja, 1395 kr och Anholt, 1395 kr.

De unika bågarna passar perfekt for den som vill uttrycka sin individuella stil och personlighet. Bågarna släpptes i butik den 6 mars, så vänta inte för lange – det är först till kvarn som gäller!

elle-specsavers-mars-2

Du hittar hela kollektionen här!

Annons